Boklansering av Smart PR-serien den 19 december 2019! 

Smart PR-serienUnder hösten lanserades tre böcker i Smart PR-serien. Välkommen till en kväll att fira tillsammans med författarna och samtidigt lära dig mer om PR. 

Förutom ett trevligt mingel kommer författaren och PR-experten Karin Bäcklund bjuda med sig av sina bästa PR-tips med publiken. Vi kommer även att ha en paneldiskussioner med några av böckernas intervjupersoner för att tillsammans dela erfarenheter samt svara på publikfrågor. 

Moderator: medförfattaren och förläggaren Marianne Olsson. 

Extra intressant är detta event för dig som är författare, giggare, konsult eller driver en startup och vill nå ut effektivare med din kommunikation genom PR. 

När: 19 december start kl.16.00 

  • Smart PR för författare kl.16.30
  • Smart PR för giggare & konsulter 17.15
  • Smart PR för startups 18.00

Var: Lobby, Regeringsgatan 61 – mittemot MOOD-gallerian.

Hur: Eventet är kostnadsfritt och öppet för allmänheten. Kom i god tid för att säkra din plats, mingla med likasinnade.

Anmälan: FB-event: https://www.facebook.com/events/2427557514030021/

Mer om böckerna: smartpr.se Köp böckerna: t.ex. på Bokus!

SMART PR-böckerna ger tips och råd för att lyckas nå igenom bruset

Böckerna i SMART PR-serien innehåller handfasta tips, råd och verktyg för hur man jobbar framgångsrikt med PR och kommunikation i egna kanaler. Boken fokuserar på PR eftersom det är ett kostnadseffektivt och trovärdigt sätt att nå ut till en bred publik, men berör också kommunikation i egna kanaler eftersom det är nära kopplat till PR. Alla tre böckerna finns både som e-böcker och ljudböcker. Mer om böckerna finns att läsa på www.smartpr.se. 

Om författarna

Böckerna är skrivna av PR- och kommunikationsexperten Karin Bäcklund och konsultexperten och förläggaren Marianne Olsson. Mer om författarna finns på www.notjustcake.se och www.konsultboken.se. Mer om förlaget: www.konsultbokenpublishing.se

 

Om Christmans Lobby

Eventet arrangeras av digitala förlaget Konsultboken Publishing i samarbete med Lobby och Maria Forsén. 

Plats: Lobby, Regeringsgatan 61 -mittemot MOOD och är öppet 4-23 december. 

Christmas Lobby tar hand om dig och hjälper dig att handla alla julklapparna direkt från designers. Här sker även möten, mingel, events, styling, lackning, tips och paketinslagning! Lobby har event varje dag efter jobbet!