#konsultprofil #konsult #CV

Marianne-Olsson_kungsholmenMarianne Olsson har varvat konsultrollen med jobb som marknads- och kommunikationschef i flera globala börsbolag. Hon är managementkonsulten som brinner för kommunikation och möten.

Med Konsultboken vill Marianne uppmuntra alla konsulter att ständigt våga utveckla sig och bli bättre och mer medvetna i sin konsultroll.

Hon har tidigare gett ut Framgångsrik Konsult och har under en rad år föreläst om konsulternas framgångsfaktorer och hållit workshops för att främja intern utveckling i konsultföretag och andra organisationer.

Konsultboken erbjuder inspiration, kunskap och rådgivning till konsulter och konsultbolag. Köp en bok, boka ett föredrag eller hör av dig med en fråga.

Konsultboken är en del av företaget insideM som är ett konsultbolag i Stockholm. Företaget drivs av Marianne Olsson, som är författare till böckerna Framgångsrik konsult och den nyutkomna konsultboken.

Hon är en managementkonsult som brinner för kommunikation och att arrangera möten. Du kan se henne både som föreläsare om konsultrollen samt som moderator åt andra.

linkedin

Besök gärna Mariannes linkedinprofil