Välkommen till oss på Konsultboken Publishing!

Vi hoppas att ni kommer att trivas hos oss. Vi hjälper författare nå ut digitalt med sina böcker. Förlagets fokus är digitalt! Grundaren Marianne Olsson har själv skrivit flera böcker sedan 2006 då hennes första bok blev utgiven. Nu vill hon hjälpa andra att bygga sitt varumärke som författare eller föreläsare. Hon har drivit företag sedan 2001 och gillar att skapa värden både för företag och individer. Vi är ett professionellt förlag som jobbar med roliga och kompetenta kunder och samarbetspartners.
För att skapa de bästa e-böckerna samt nå ut vid lanseringar jobbar vi med utvalda experter i branschen.

  • KP producerar e-böckerna i format anpassade till e-handeln i Sverige eller utomlands samt stöttar med rådgivning samt projektledning under bokresan. En viktig del i detta är PR och därför är vi stolta över att samarbeta med:
  • För ljudboksproduktion samarbetar vi bl.a. med Audio to me
 och Voice to me för röster.
  • Vi samarbetar även med professionella lektörer och handplockar lämplig lektör beroende på projekt och genre.

Vi vill särskilt tipsa om boken: Smart PR för författare som stöttar dig under hela bokresan. Den ingår i en serie böcker som vänder sig till giggare, konsulter, startups och författare. Bokserien är skriven av Karin Bäcklund tillsammans med förläggaren och författaren Marianne Olsson.

Kontakta gärna oss med kampanjkoden #smartpr så tar vi ditt varumärke till nästa nivå.

 

 

Allt är digitalt idag

Våra utgivningsformer är digitala och sker i samarbete med de bästa i branschen. Utgivningsformer: e-bok, ljudbok eller tryckt verk på Print on Demand (trycks vid beställning). Allt för att underlätta för dig som författare.

Distribution sker i den kanal som passar din bok: allt från Svenska e-bokhandeln (Bokus & Adlibris), streamingtjänster som Storytel och Nextory till Amazon i USA. Du väljer själv i samråd med förlaget hur och var boken ska kunna läsas eller lyssnas på.

Välkommen med en förfrågan!