Här kan du läsa om ett urval av våra projekt

  • Omodernt ledarskap av Lucie Mandaus Stephansen som landar i e-handeln under november 2020. Det är den första boken i en serie smarta och lättlästa ledarskapsböcker. Mer om Lucie och hennes verksamhet på www.enkelhet.se
  • Smart PR-serien av Karin Bäcklund och Marianne Olsson, som medförfattare. Köp böckerna här! Böckerna är skrivna för olika branscher och vänder sig till författare, giggare, konsulter och startups. De finns både som ljud- och e-böcker.
  • Digitalisering av storsäljaren Ett bra liv är inte bekvämt av Clas Malmström. Köp e-boken idagKöp pappersboken idag (e-bok).
  • Digitalisering av storsäljaren Leading Digital Transformation av Marie Andervin och Joakim Jansson för den amerikanska marknaden. Köp den engelska pappersboken idag eller ladda ner och läs i Kindle-appen! Boken är finalist till Best Business Book Awards 2019.
  • Den nya managementboken Gig-ekonomi för företag – ute nu! Den första upplagan ges ut som e-bok: köp den på Bokus. Författare: Marianne Olsson.
  • Informationsböcker och guider till patienter åt Liljeholmens Kiropraktorklinik (Kirokliniken). Författare: Jess Jones.
  • E-bok om hållbart gårdsliv på Norrgården. Besök deras webb för mer info om verksamheten. Författare: Anna Pensar.
  • Ljudbok av titlarna: Framgångsrik Konsult, Konsultboken och Gig-ekonomi för företag är under produktion. Författare: Marianne Olsson.

Samarbeten med Dig Journey, Clas Malmström, Idyllien och Åsa Julin: produktion av managementbok för den internationella marknaden, digitalisering av Ett bra liv…, skrivande tillsammans med Catrin Kylberg som grundade Idyllien för att berätta om deras välgörenhetsverksamhet samt en gemensam bok med moderatorn och journalisten Åsa Julin.

 

 

 

 

 

 

 

En serie böcker om Smart PR i samarbete mellan Karin Bäcklund & Marianne Olsson: böckerna vänder sig till giggare, konsulter, startups och författare som vill bygga sitt varumärke genom smart PR.

Marianne Olssons konsult- och gig-böcker: flera olika format samt en ny bok på engelska.

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen med din förfrågan