Inom kort kommer en kampanjsajt att presenteras på www.euekologiskt.se 🙂

Bakgrund

Analys: Idag saknas det tydlig information om EU-ekologiskt i Sverige. Därför föreslås en informationskampanj med detta syfte eftersom svenska staten och EU har en skyldighet att informera om just detta.

En ny webbplats som vill främja ekologiska livsmedel

Inom kort kommer en kampanjsajt att presenteras på www.euekologiskt.se. Tills dess vilar domänen här.

Om Marianne Olsson

Hon är en digital strateg, affärsutvecklare och projektledare med stor erfarenhet av att lyfta varumärken samt maximera effekt i sociala och digitala kanaler genom företaget insideM, som hon startade 2001. Hon brinner för hållbarhet i samhället och vill gärna bidra till att främja ökad konsumtion av ekologiska livsmedel i Sverige.

Välkommen åter hälsar Marianne Olsson.

 

Några referenser inom projektledning, kommunikation och möten:

Mia Stuhre, Projektledare för Almedalen på Region Gotland

Vi hade förmånen att ha Marianne som moderator när vi anordnade Almedagen 2020*. Marianne har en förmåga att skapa en nära och personlig stämning, både i sin relation till publiken och till den eller de som hon har på scen. Marianne arbetar strukturerat och noggrant, i gott samarbete med sina gäster. Inget ämne eller område är för stort eller för litet, Marianne känns alltid påläst, engagerad och intresserad. Vi rekommenderar med varm hand Marianne som moderator till ditt nästa event.

*Almedagen är ett miniAlmedalsveckan som sker i Stockholm under vintern och som syftar till att inspirera och informera nya men också erfarna Almedalsdeltagare

Erik Svensson, Project Manager at KTH THS Future årliga konsultbranschkväll

-Det har varit ett sant nöje att arbeta med Marianne. Hon är en skicklig moderator och talare med förmågan att skapa intressanta diskussioner. Jag uppskattar särskilt hennes förmåga att anpassa och improvisera samtidigt som hon håller tiden perfekt. Jag ser fram emot att se henne på vår scen igen.

Rebecca Westring, Chef Projektledning ICA Fastigheter & tidigare Projektchef för stadsdelen Årstafältet – Marianne ser alltid till helheten och det märks tydligt i hennes sätt att planera för kommunikationen före, under och efter ett möte, en workshop eller en dialog. Hon har en förmåga att lyfta både ämnen och talare genom noggrann planering och proaktivitet – i allt från att sätta rätt förväntningar till feedback efteråt. Hon skapar engagemang hos både talare och publik och säkerställer alltid att budskapen når fram samt att mötet också uppnår de på förhand uppsatta målen, oavsett om det gäller interna eller externa möten.

Linda Lagerdal, Gruppchef Program, Fastighetsnytt & Business Arena

Marianne är en lyhörd moderator som alltid förbereder sig väl inför sina uppdrag. Hon är påläst och coachar talarna på ett bra sätt så att deras budskap anpassas efter målgruppen.

Kristina Andreasson, Kommunikationschef på Veidekke

-Marianne är ett bra bollplank till våra talare och paneldeltagare som hon coachar i att formulera budskap och intressanta frågor som engagerar publiken. Hon är alltid påläst, säkerställer att talarnas budskap når fram och att frågestunden blir levande genom att inkludera publiken.

Chefernas utvärdering hos Sveriges domstolars chefsdag

– Ledig och mycket professionell i sin roll. Borde fått en sex (skala 1-5). Proffsig, ställde bra frågor och skapade bra stämning. – Väldigt proffsig moderator, inte en miss någonstans, avspänt, men ändå stringent, höll programtiderna perfekt. 

Ingrid Wibom, HR Chef & ordförande i styrgruppen för Ledardagen, Botkyrka kommun

– Det var den bästa ledardagen på flera år, proffsigt genomfört och vi levde upp till de uppsatta målen. Vi gav även cheferna inspiration, möjlighet att nätverka samt diskutera kommunens utmaningar utifrån demografi och digitalisering. Nu har vi har tagit flera steg framåt och kommer att fortsätta sträva efter att möta våra medborgares behov tillsammans.

 

Välkommen med din förfrågan